Bucuresti, str. Biharia 67-77, S1 Corp P, camera 1

Echipamente si utilaje panificatie

Cu mai mult de un deceniu de experienta, Italpan este reprezentata de o echipa tanara, cu fondatori tineri , dar bine pregatiti profesional. Ca activitate principala, firma se ocupa cu vanzarea, montarea si intretinerea echipamentelor si liniilor automate industriale pentru panificatie, paste fainoase, snacks, biscuiti si inghetata.

Cu o gama variata de produse, Italpan reuseste sa se mentina in topul celor mai cautate si serioase firme din acest domeniu restrans. Firma este bazata pe comercializarea de produse si utilaje panificatie second hand Germania, utilaje de panificatie si patiserie, cuptoare, masini de spalat vase, pahare, navete, echipamente pentru pizza, masini pentru prelucrarea aluatului, masini de turnat, feliat paine, camere frigorifice, linii automate pentru productia de paste fainoase, dar si echipamente pentru productia de inghetata.

In ultimii ani, in industria de panificatie s-a observat o crestere substantiala a cererii pentru produsele de tip roll, acest lucru generand o provocare pentru a gasi o formula care sa combine o gama de produse cu raportul de eficienta-cost al acestora. Pentru a gasi aceasta formula, trebuie studiata cu atentia piata de utilje de panificatie italia, utilaje panificatie care indeplinesc cerintele clientilor.

Tinand cont de conditiile oferite de proiectele europene, achizitionarea acestor masini devine o posibilitate extrem de dificila, dar, Italpan ofera cele mai bune servicii astfel incat clientul poate opta pentru produse a caror model sa fie rotund, cum este chifla sau pizza, sau model filon precum minibagheta sau cornul.

Cu toate ca toata acesta gama de produse este vasta, firma trateaza profesional fiecare aspect, astfel reusind sa cuprinda si sa ofere servicii de calitate, pornind de la inmanarea acestora clientilor, la montarea fiecarui echipament si utilaj, si incheind cu intretinerea la sediul clientului o perioada indelungata.

Misiunea firmei este sa aduca in Romania utilaje de panificatie second hand, care ofera brutarului roman o crestere sustantiala a volumului muncii, cat si o respectarea a normelor europene de siguranta alimentatiei in procesul de fabricatie a painii si a produselor de panificatie.

De aceea, daca doriti sa va creati brutaria, cofertaria sau chiar pizzeria visurilor dumneavoastra, este imperativ sa alegeti produse de calitate, produse de incredere care asigura o buna functionare, o productivitate crescuta, dar care asigura si siguranta si calitatea serviciilor.

Este important sa mentionez faptul ca toate utilajele sunt produse dupa normativele C.E. in vigoare, tinand cont de prevederile noilor standarde ISO09001 si ISO09002, normele electrice de prevenire si protectie contra accidentelor, precum si de igiena in vigoare.