Bucuresti, str. Biharia 67-77, S1 Corp P, camera 1

Linii paste fainoase

TECALIT SRL

Prezentare

Tecalit SRL este o companie care produce si instaleaza utilaje si linii pentru industria alimentara, cu o focalizare puternica asupra domeniului pastelor fainoase. Este specializata in studii de fezabilitate, proiectarea propriilor echipamente si livrarea liniilor de paste fainoase ,,la cheie’’.

Dl. Pietro Guidolini, actualul Director general, care a lucrat in industria pastelor fainoase inca din stagiile incipiente ale carierei sale, a fondat TECALIT SRL in 1984. El a pornit TECALIT SRL aducand toata experienta sa tehnica si comerciala dar deasemenea inconjurandu-se cu un staff bine calificat compus din designeri si ingineri care au lucrat in domeniul pastelor fainoase multi ani.

Staff-ul TECALIT SRL este divers si complet pentru a avea grija de toate detaliile care fac diferenta in producerea de produse de inalta calitate. Un inginer industrial coordoneaza intregul proiect pentru a optimiza management-ul lantului de furnizare de la inceput pana la instalarea echipamentelor.
Departamentul Tehnic, ca Proiectant Principal urmareste fiecare comanda in parte cu acuratete pentru a furniza cele mai bune piese, conform nevoilor specifice ale cumparatorilor. Fiecare linie este proiectata si asamblata de TECALIT in propriul sau sediu central cu tehnicieni calificati care verifica functionarea corecta a fiecarei piese inainte de livrare, utilizand tehnologii moderne de constructie. Un inginer in materiale face alegerile materialelor pentru constructia echipamentelor in vederea imbinarii durabilitatii si eficientei cu costuri scazute in procesul de fabricatie si performante ridicate; tehnicieni calificati organizeaza management-ul partilor componente ale liniei in depozitul clientilor, iar in final un experimentat biotehnician coordoneaza pornirea si training-ul staff-ului local.
Mai mult, Tecalit se distinge printr-o grija deosebita fata de clienti dupa pornirea unei noi linii: tehnicieni calificati acorda sfaturi si intretinere in timpul ciclului de productie.

TECALIT SRL furnizeaza linii pentru producerea pastelor fainoase uscate in forma de paste lungi, paste scurte, paste medii, paste din orez, paste ,,bologna’’ si paste biologice cu ideea inovativa de a combina liniile pentru paste mici cu cele pentru paste medii.
Noua tehnologie imbina vidul total cu o viteza mica de extrudare pentru a respecta si imbunatatii calitatea produsului finit, cu o atentie deosebita pentru faza de uscare care este atent controlata pentru a raspecta valorile nutritive ale pastelor fainoase. Flexibilitatea noastra ne permite sa producem utilaje foarte bune cu o larga arie de productie de la 300 Kg/h la 8.000 Kg/h pentru paste lungi si paste scurte, iar pentru celelalte forme de paste de la 200 Kg/h la 1.000 Kg/h.

Mai mult, TECALIT este specializat in furnizarea si intretinerea tuturor accesoriilor si produselor complementare de care are nevoie orice fabrica de paste, cum ar fi:

  1. Depozitare-mixare-transportul grisului si al materialelor brute.
  2. Masini de depozitare si impachetare pentru paste uscate.
  3. Instalatii termice de putere pentru pentru apa supraincalzita si presurizata.
  4. Accesorii (aer comprimat, masini pentru spalarea matritelor).