Bucuresti, str. Biharia 67-77, S1 Corp P, camera 1

Gelaterie

Pasteurizatoare mix inghetata

Model MIXPASTO 60 si MIXPASTO 120

  • Noua serie de pasteurizatoare Mixpasto 60 si 120 sunt o combinatie reusita cu performante inalte, materiale de calitate si durabile, usurinta in folosire si curatire.
  • Un design inovativ, Made in Italy al masinilor de inghetata.
  • Emulsionator incorporat agitatorului, actionat cu inverter.
  • Un nou program de gestionare a programelor de pasteurizare inalta si joasa, cu viteza variabila.
  • Agitare automata in timpul maturarii.
  • Programe de pasteurizare personalizabili in intregime de catre utilizator.
  • Port USB pentru inregistrarea ciclurilor de pasteurizare, gestionarea alarmelor si actualizarea programelor soft.
  • Printer optional care va imprima pe hartie datele ciclului de pasteurizare
  • Cuve noi cu fund inclinat
  • Incalzire si racire cu sistemul BAINMARIE (indirect)
  • Program pentru functionare cu cantitate mica de mix.
  • Sistem de diagnosticare pentru verificarea partilor in functionare.

 

Date tehnice Mixtronic 60 Mixtronic 110
Capacitate min / max 15 – 60 lt 20 – 110 lt
Putere 6,6 kw 11 kw
Condensator Apa Apa
Freon R 404 A R 404 A
Latime 400 mm 520 mm
Adancime 815 + 83(robinet) 815 + 83(robinet)
Inaltime 1083 mm 1083 mm
Greutate 197 kg 260 kg

 

Maturatoare mix inghetata

Model AGETWIN 55 + 55 AGETWIN 120 + 120

  • Agetwin este o masina de racit/maturat mixul de inghetata, controlata cu procesor; este capabila sa raceasca mixul de la 85°C la 4°C si sa-l mentina la aceasta temperatura.
  • Caracteristicile principale:
  • cuva rectangulara cu fund inclinat;
  • serpentine din inox ;
  • panou de comanda ergonomic;
  • temperatura este controlata cu ajutorul unei sonde si afisata pe un display;

 

Date tehnice Agetronic 60
Capacitate min / max 5 – 60 lt
Putere 6,6 kw
Condensator Apa
Freon R 404 A
Latime 400 mm
Adancime 815 + 83(robinet)
Inaltime 1083 mm
Greutate 197 kg
Mantecatoare – masini pentru preparea inghetatei

Model MANTEGEL 20 – MANTE 15-45 – MANTE 20-60 – MANTE 30 – 100

  • Noua gama Mante foloseste electronica pentru a asigura o inghetata excelenta (structura, consistenta si overrun).
  • Un microprocesor electronic gestioneaza fazele de formare a inghetatei, asigurand calitatea acesteia, reducand consumul de energie.
  • Cu ajutorul unui buton se poate regla gradul de inghetare al mixului.
  • Gama Mantegel este dotata cu un agitator cu 3 brate din inox, brevetat, cu lame de razuire care se pot inlocui, asiguranduse o calitate foarte buna a inghetatei, o extragere totala, fara zgomot si vibratii.
  • Noua gama Mante mai dispune de:
  • usa din otel inoxidabil cu dispozitiv de siguranta conform normelor internationale;
  • comenzile sunt impermeabile si folosesc tensiuni joase (24 V);
  • ciclu de spalare temporizat;
  • suport pentru vaschete reglabil pe inaltime;
  • optional este disponibil dispozitivul electronic pentru producerea de granita.

 

Date tehnice MANTEGEL 20 MANTE 30 MANTE 50 MANTE 70
Capacitate min / max 2 – 4 lt 3 – 6 lt 4 – 10 lt 7 – 15 lt
Productie 18 – 22 kg/h 25 – 35 kg/h 40 – 60 kg/h 60 – 90 kg/h
Putere 2,6 kw 2,8 kw 4,3 kw 8,5 kw
Condensator Apa Apa si aer Apa si aer Apa
Freon R 404 A R 404 A R 404 A R 404 A
Latime 490 mm 490 mm 490 mm 490 mm
Adancime 620+200 mm 620+200 mm 750+200 mm 940+200 mm
Inaltime 1305 mm 1330 mm 1330 mm 1400 mm
Greutate 190 kg 245 kg 290 mm
Masina pentru prepararea cremelor pentru cofetarie – patiserie

Model PROFESSIONAL 30 / 50

  • Este un laborator complet pentru prepararea cremelor dulci si sarate (bavarese, creme cu unt, creme de patiserie, bechamel, ganache), creme montate (meringa, mousse), gelatine de fructe, temperarea ciocolatei, pasteurizarea si producerea inghetatei sau a granitei.
  • TOATE ACESTEA INTR-O SINGURA MASINA COMPACTA!
  • Este dotata cu dispaly mare TFT-LCD de 7”. Acest display arata instantaneu fiecare faza in realizarea retetei alese.