Bucuresti, str. Biharia 67-77, S1 Corp P, camera 1

Cuptoare cofetarie - patiserie

NOUA Serie MISTRAL 5T – 10T – 6TTR – 10 TTR

Noua serie MISTRAL de cuptoare cu abur, total automatizate, cu cicluri programabili de coacere pana la 10 faze diverse, putand alege temperatura, timpul, viteza de ventilatie, injectia de abur, deschiderea cosului si pornirea ventilatorului de evacuare a aburului.
Instalarea lor este simpla, sunt de ajuns o legatura electrica si una de apa.
Mistral este indicat pentru produse congelate, precoapte sau proaspete.
Doua generatoare de abur permit decongelarea, dospirea si coacerea in mai putin de 30 minute.
Geamul dublu al usii este din sticla izolatoare si permite vederea fiecarei faze de coacere; de asemenea geamul interior se poate demonta usor pentru curatire.
Design-ul seriei Mistral este modern, grafica panoului de comanda este foarte intuitiva, functiunile sunt simple si usor de programat.
Cuptorul Mistral este dotat cu un sistem de spalare interioara automat ce poate fi activat in pauza sau noaptea.
Prin intermediul noului display este posibil controlarea si reglarea tuturor parametrilor de coacere, avand la dispozitie imediata informatii asupra ciclului productiv.

Sunt disponibile:
Panou de comanda digital
Panou de comanda cu 20 programe – cu pictograme
Panou de comanda cu 100 programe
Intreg ciclul de spalare, pana la uscare, dureaza 45 – 90 minute, in functie de modul de spalare ales – delicat – normal – intens.
Este disponibil in varianta cu 5 tavi sau 10 tavi, 6 tavi sau 10 tavi este compact si componibil cu alte module de coacere si preparare, necesare in patiserii si brutarii profesionale.
Seria MISTRAL 16 tavi

Cuptor termoventilat pentru 16 tavi.